Bejca miodowo-piwna do kurczaka.

  • 22 sierpnia 2010
  • Przez Artur
Bejca miodowo-piwna do kurczaka.
Wydruk przepisu
Justyna myślała i wymyśliła, a potem był rewelacyjny kurczak z grilla. Trochu mi było piwa szkoda, ale koniec końców poświęcenie się opłaciło.
Porcje
1 porcja
Porcje
1 porcja
Bejca miodowo-piwna do kurczaka.
Wydruk przepisu
Justyna myślała i wymyśliła, a potem był rewelacyjny kurczak z grilla. Trochu mi było piwa szkoda, ale koniec końców poświęcenie się opłaciło.
Porcje
1 porcja
Porcje
1 porcja
Składniki
Porcje: porcja
Sposób przygotowania
  1. Dokładnie wymieszać piwo z miodem, dodać oliwę i ocet, jeszcze raz dokładnie wymieszać.
  2. Suszone zioła i ziele angielskie rozbić w moździerzu, dodać drobno posiekaną natkę, wymieszać i dodawać (ciągle mieszając) do zalewy.

Artur

Naczelny administrator i właściciel całego bałaganu.