Filety sote

Filety sote
Wydruk przepisu
Najprostsze i najszybsze „danie” z kurzych c… piersi. O ile nie liczyć czasu oczekiwania.
Porcje
2 porcje
Porcje
2 porcje
Filety sote
Wydruk przepisu
Najprostsze i najszybsze „danie” z kurzych c… piersi. O ile nie liczyć czasu oczekiwania.
Porcje
2 porcje
Porcje
2 porcje
Składniki
Porcje: porcje
Sposób przygotowania
  1. Filety umyć, obrać z błon, poprzekrawać wzdłuż na połowę, natrzeć przyprawami i odstawić na co najmniej godzinę do lodówki (najlepiej zrobić dzień wcześniej).
  2. Oliwę rozgrzać na patelni smażyć filety z obu stron na rumiano.
  3. Podawać z ryżem na sypko i dowolną surówką.

Podobne wpisy

Artur

Naczelny administrator i właściciel całego bałaganu.