Oscypek z rusztu

Oscypek z rusztu
Wydruk przepisu
To był maj… chciało by się zaśpiewać, ale niestety nie mieszkam na Saskiej Kępie, a i bzem jeszcze aż tak nie pachnie. Dlatego na poprawę nastroju uskuteczniliśmy sobie grilka z oscypkiem w roli głównej. Niestety o tej porze roku ciężko o oryginał, temu też musieliśmy się zadowolić „mieszańcem” Jedno na co trzeba uważać to żeby drania nie przegrzać, bo nam w węglach wyląduje.
Oscypek z rusztu
Wydruk przepisu
To był maj… chciało by się zaśpiewać, ale niestety nie mieszkam na Saskiej Kępie, a i bzem jeszcze aż tak nie pachnie. Dlatego na poprawę nastroju uskuteczniliśmy sobie grilka z oscypkiem w roli głównej. Niestety o tej porze roku ciężko o oryginał, temu też musieliśmy się zadowolić „mieszańcem” Jedno na co trzeba uważać to żeby drania nie przegrzać, bo nam w węglach wyląduje.
Składniki
Porcje:
Sposób przygotowania
  1. Ser pokroić na plastry około 0,7 cm i opiec z obu stron na dobrze naoliwionym ruszcie.

Artur

Naczelny administrator i właściciel całego bałaganu.