Pasta jajeczna

  • 8 czerwca 2011
  • Przez Artur
Pasta jajeczna
Wydruk przepisu
Uwielbiam ten miszung na wiosnę ze świeżutkim szczypiorkiem, rwanym z przydomowej grządki.
Porcje
4 osoby
Porcje
4 osoby
Pasta jajeczna
Wydruk przepisu
Uwielbiam ten miszung na wiosnę ze świeżutkim szczypiorkiem, rwanym z przydomowej grządki.
Porcje
4 osoby
Porcje
4 osoby
Składniki
Porcje: osoby
Sposób przygotowania
  1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać.
  2. Rozgnieść widelcem. Dodać masło, musztardę i przyprawy dobrze wymieszać.
  3. Dodać szczypiorek (lub dymkę) delikatnie wymieszać.
  4. Podawać z pszennym pieczywem.

Podobne wpisy

Artur

Naczelny administrator i właściciel całego bałaganu.