Pieczarki z grilla

Pieczarki z grilla
Wydruk przepisu
Przepis zapożyczony z książeczki o potrawach z grilla (wydawnictwo Pruszyński), ale że jakoś mi nie bardzo pasowała ta miseczka, kapelusze wylądowały na tacce i kiedy się już lekko podpiekły (oczywiście smarowane z wierzchu masełkiem) zostały odwrócone i zalane wyżej wymienionym. Nie wiem jak smakowały te z przepisu, ale te nasze były wyborne.
Porcje
5 porcji
Porcje
5 porcji
Pieczarki z grilla
Wydruk przepisu
Przepis zapożyczony z książeczki o potrawach z grilla (wydawnictwo Pruszyński), ale że jakoś mi nie bardzo pasowała ta miseczka, kapelusze wylądowały na tacce i kiedy się już lekko podpiekły (oczywiście smarowane z wierzchu masełkiem) zostały odwrócone i zalane wyżej wymienionym. Nie wiem jak smakowały te z przepisu, ale te nasze były wyborne.
Porcje
5 porcji
Porcje
5 porcji
Składniki
Porcje: porcji
Sposób przygotowania
  1. Oczyszczone kapelusze grzybów ułożyć w aluminiowej miseczce z rozpuszczonym masłem i opiekać na obrzeżu grilla przez ok. 15 min często obracając.
  2. Przed podaniem posypać solą i pieprzem.

Artur

Naczelny administrator i właściciel całego bałaganu.