Surówka z kapusty pekińskiej

  • 20 lutego 2011
  • Przez Artur

Surówka z kapusty pekińskiej, czyli to co mamy w lodówce – tak powinien brzmieć pełny tytuł tego wynalazku, bo powstało to cuś z „resztek” lodówkowych.

Surówka z kapusty pekińskiej
Wydruk przepisu
Porcje
4 osoby
Porcje
4 osoby
Surówka z kapusty pekińskiej
Wydruk przepisu
Porcje
4 osoby
Porcje
4 osoby
Składniki
Porcje: osoby
Sposób przygotowania
  1. Kapustę pokroić w paski, ogórka w półplasterki, pomidora, paprykę i serek w kostkę.
  2. Kukurydze i fasole odsączyć na sitku.
  3. Wymieszać wszystko razem (rękami) w dużym pojemniku.
  4. Podawać z sosem jogurtowo-czosnkowym.

Podobne wpisy

Artur

Naczelny administrator i właściciel całego bałaganu.